Fit en gezond!

Gezonde voeding is haalbaar voor iedereen!

Twee-wekelijks organiseert Libra op verschillende locaties de Fit en gezond! bijeenkomsten.

Elke bijeenkomst wordt er een onderwerp met betrekking tot gezonde voeding besproken. Voorbeelden hiervan zijn het leren lezen van etiketten op verpakkingen, het effect van te weinig of te veel alcohol, de effecten van verschillende soorten vetten op ons lichaam, etc.

Deze bijeenkomsten worden begeleid door één van onze diëtisten. U bepaalt zelf hoe vaak u komt, u kunt worden gewogen op onze weegschaal en er is gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen.

U kunt al meedoen vanaf € 9,- per maand!

Cognitieve gedragstherapie

Als u wel weet wat gezond eten is, maar desondanks de verleiding van (te)veel eten niet kan weerstaan, is deze op het gedrag gerichte cursus iets voor u!

Libra organiseert deze cursus waarin u in 8 maandelijkse bijeenkomsten stap voor stap uw eetgedrag leert te analyseren en aan de hand van praktische oefeningen uw eetgedrag leert aan te passen in lastige situaties.
Een leuke en leerzame cursus waarin uw leven na de eerste les nooit meer hetzelfde zal zijn!

Deze zeer leerzame en praktische cursus kost u slechts € 120,- !

Goed bezig!

Start met een gezonde leefstijl! U gaat uzelf fitter voelen en u beweegt gemakkelijker!

Libra organiseert op verschillende locaties de cursus Goed bezig! In 4 weken tijd maakt u kennis met de beginselen van een gezonde leefstijl.

De eerste week leert u wat u dagelijks aan voeding nodig heeft om optimaal te functioneren.

De tweede week neemt de Libra diëtist u mee naar de supermarkt voor een rondleiding. Hier leert u de betekenis van de informatie op de etiketten van verpakkingen en leert u producten te vergelijken.

De derde week maakt u kennis met bereidingstechnieken om met minder vet te koken

De vierde week gaan we naar buiten. Na een korte uitleg over waarop u moet letten tijdens het wandelen, neemt een wandelinstructeur u mee voor een wandeltocht. Tijdens de wandeling maakt u kennis met oefeningen die uw hartslag verhogen en uw conditie verbeteren!

Na vier weken kunt u zeggen:
          “Ik ben goed bezig!”
Deze gezonde start kost u slechts € 32,50 !

Bel Libra-dieetadvisering voor informatie en/of opgave op: 0566-651991