Cursussen en activiteiten - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud

Libra op maat
Libra kan u naast dieetadvisering ook van dienst zijn met groepsactiviteiten zoals supermarktrondleidingen en het Fit en gezondprogramma, voorlichtingslessen op scholen, lezingen en workshops voor bedrijven, presentaties voor huisvrouwenverenigingen, etc.

Informeer eens bij Libra!
U zult versteld staan van de mogelijkheden.
Supermarktrondleidingen

Libra organiseert, tegen vergoeding, supermarktrondleidingen. In groepen van maximaal 10 personen gaat u met een kritische blik langs de schappen in de supermarkt. De diëtist leert u onder andere wat de betekenis is van de informatie op de etiketten van de diverse producten.

Dit is een leuke, leerzame
en vooral verrassende activiteit
voor iedereen!
Voorlichtingsactiviteiten voor scholen,
bedrijven, instellingen, huisvrouwenverenigingen en groepen

Libra organiseert regelmatig op maat gemaakte voorlichtingsactiviteiten. U kunt hierbij denken aan voorlichting over gezonde voeding op scholen, eventueel gecombineerd met een supermarktrondleiding.
Maar ook voor bedrijven kan Libra een bijdrage leveren om de werknemers een gezonder leefpatroon aan te leren. Zo kan Libra workshops geven of uw bedrijfskantine adviseren over gezonde maaltijden en tussendoortjes.
Wandelcoach

Wilt u meer bewegen, maar komt het er steeds niet van? Meldt u dan aan voor de wandelcoach. U gaat dan wekelijks een half uur wandelen onder begeleiding van diëtist Irene van der Vuurst. Zij is tevens bevoegd wandelinstructeur. Vooraf bestaat de mogelijkheid om te wegen, zodat u ook een zogenaamde “stok” heeft. U kunt tijdens het wandelen al uw vragen over uw dieet persoonlijk aan Irene stellen. Tijdens de wandeling worden er diverse spelvormen gehanteerd, zodat u uw conditie verbetert. Maar het is vooral ook heel inspirerend en gezellig om met een groep sportief bezig te zijn. Het enige wat u nodig heeft, is een paar goede wandelschoenen. De groep is niet te groot. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen.
Bel Libra-dieetadvisering
voor informatie
0566-651991
of mail naar
Goed bezig!

Start met een gezonde leefstijl! U gaat uzelf fitter voelen en u beweegt gemakkelijker!

Libra organiseert op verschillende locaties de cursus Goed bezig! In 4 weken tijd maakt u kennis met de beginselen van een gezonde leefstijl.

De eerste week leert u wat u dagelijks aan voeding nodig heeft om optimaal te functioneren.

De tweede week neemt de Libra diëtist u mee naar de supermarkt voor een rondleiding. Hier leert u de betekenis van de informatie op de etiketten van verpakkingen en leert u producten te vergelijken.

De derde week maakt u kennis met bereidingstechnieken om met minder suiker te koken.

De vierde week gaan we naar buiten. Na een korte uitleg over waarop u moet letten tijdens het wandelen, neemt een wandelinstructeur u mee voor een wandeltocht. Tijdens de wandeling maakt u kennis met oefeningen die uw hartslag verhogen en uw conditie verbeteren!

Na vier weken kunt u zeggen:
“Ik ben goed bezig!”
Cognitieve gedragstherapie

Als u wel weet wat gezond eten is, maar desondanks de verleiding van (te)veel eten niet kan weerstaan, is deze op het gedrag gerichte cursus iets voor u!

Libra organiseert deze cursus waarin u in 8 maandelijkse bijeenkomsten stap voor stap uw eetgedrag leert te analyseren en aan de hand van praktische oefeningen uw eetgedrag leert aan te passen in lastige situaties.
Een leuke en leerzame cursus waarin uw leven na de eerste les nooit meer hetzelfde zal zijn!
Fit en gezond!

Gezonde voeding is haalbaar voor iedereen!

Twee-wekelijks organiseert Libra op verschillende locaties de Fit en gezond! bijeenkomsten.

Elke bijeenkomst wordt er een onderwerp met betrekking tot gezonde voeding besproken. Voorbeelden hiervan zijn het leren lezen van etiketten op verpakkingen, het effect van te weinig of te veel alcohol, de effecten van verschillende soorten vetten op ons lichaam, etc.

Deze bijeenkomsten worden begeleid door één van onze diëtisten. U bepaalt zelf hoe vaak u komt, u kunt worden gewogen op onze weegschaal en er is gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen.
© 2020 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen en Sleen
Friesland: Akkrum(hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum, Sneek en Tijnje.
Overijssel: Kuinre, Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud