Marije Meijer-Kamp - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Marije Meijer - Kamp
Mijn naam is Marije Meijer-Kamp, ik ben 25 jaar en sinds september 2020 ben ik werkzaam als diëtist bij Libra Dieetadvisering. Ik ben werkzaam op de locaties Medisch Centrum Houtweg in Emmen, bij Fysiotherapie Scheperpark (Emmen), bij Medisch Centrum De Blokken in Klazienveen en bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren.

Gezond eten is belangrijk, maar ook lekker! Ik vind het fijn om mensen te ondersteunen en te helpen om goed eetpatroon te vinden wat voor diegene werkt. Iedereen is immers verschillend. Gezond eten is niet alleen belangrijk om een gezond gewicht te bereiken, ook veel lichamelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen door je eetpatroon te optimaliseren. Door daar de juiste handvatten in te geven merk ik dat ik een fijne ondersteuning kan zijn. En dat maakt mijn werk als diëtiste zo leuk! Ik ben van mening van iedereen een gezonde leefstijl kan ontwikkelen, ook zonder het woord ‘dieet’ überhaupt te gebruiken.
Ik werk met veel plezier bij Libra. Ontzettend veel verschillende mensen en wensen komen voorbij, dat maakt het gevarieerd en afwisselend. Dit zorgt voor vele nieuwe uitdagingen, andere manieren van denken en vooral mezelf willen verbeteren in mijn adviezen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
☎️ 06 11034084
📧 marije@libra-dieetadvisering.nl

© 2022 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Zuidlaren
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud