Annelies Heidema - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Annelies Heidema
Mijn naam is Annelies (1997). Ik werk sinds 2019, met veel plezier, als diëtiste bij Libra. Ik ben werkzaam op onze locatie in Assen, Emmer-Compascuum en Sleen. Daarnaast ben ik betrokken bij een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) traject in Emmen.

(Gezonde) voeding is iets waar ik al vanaf jonge leeftijd erg in geïnteresseerd ben. Vooral de vraag waarom de één alles lijkt te kunnen eten, terwijl de ander - bij wijze van spreken - van water al groeit fascineert mij. Mijn interesse in voeding is door het volgen van de studie Voeding & Diëtetiek alleen nog maar gegroeid. Daarnaast heeft de studie mij er bewust van gemaakt hoe sterk onze gezondheid samenhangt met de keuzes die wij iedere dag maken op het gebied van eten en drinken. Voeding is zoveel meer dan een brandstof voor het lichaam; het kan fungeren als medicijn! Mijn kennis op het gebied van voeding wil ik graag delen met en inzetten voor anderen, om zo een bijdrage te leveren aan hun gezondheid. Hierbij vind ik het een uitdaging om te zoeken naar hoe ik mijn begeleiding en de adviezen die ik geef zo goed mogelijk kan laten aansluiten op de persoon die tegenover mij zit. Ieder mens en iedere situatie is immers uniek, wat vraagt om een net zo unieke aanpak!

Het werken bij Libra bevalt mij erg goed. We hebben een leuk team met jonge mensen. Sommigen zien dit als nadeel, omdat we minder ervaren zijn dan iemand die, bijvoorbeeld, al 25 jaar in het vak zit. Ik zie het juist als een kracht: we zijn in leeftijd dan misschien jong, maar wel enthousiast en leergierig. Een frisse wind. Professioneel. Want, vergeet niet: om de titel diëtist te mogen dragen hebben we allemaal een vierjarige hbo-opleiding afgerond.

Wil je bij mij een afspraak inplannen?
☎️ 06 11034082
📧 Annelies@libra-dieetadvisering.nl


© 2024 Libra voeding en coaching BV
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Wilheminaoord.
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Noordwolde, Nij Beets, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Groningen: Ter Apel.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud