Tarieven - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Fit en gezond!
Gezonde voeding is haalbaar voor iedereen!
Privacy
De diëtisten van Libra houden zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ook zijn zij gebonden aan het medisch beroepsgeheim.Niet of te laat afzeggen
van een afspraak bij de diëtist
Bij verhindering verzoeken wij jou de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of schriftelijk af te zeggen. Bij niet nagekomen afspraken zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Tarieven
Na de door jouw zorgverzekeraar vergoede behandeluren, of indien jou ervoor kiest om de consulten zelf te betalen, gelden de onderstaande tarieven:

Intake
(inclusief uitwerken voorbeeld dagmenu)
€ 120,00
Herhalingsconsult
€ 40,00
Weegconsult
€ 20,00
Wandelconsult
€ 40,00
Huisbezoek, extra toeslag
€ 27,50

De consulten dien je meteen na afloop van het consult te betalen.
Dit kan per pin of contante betaling.

Vergoeding
door basisverzekering
Sinds januari 2020 is het niet meer nodig om eerst een verwijzing van jouw (huis)arts te regelen. Je kunt zo een afspraak maken!
De consulten bij een diëtist worden dan vergoed tot een maximum van drie uur per kalenderjaar. Hieronder valt onder andere de tijd die de diëtist nodig heeft voor jouw bezoek op het spreekuur en de uitwerktijd voor het voor jou op maat gemaakte dieetadvies en rapportage aan de verwijzend (huis)arts.
In de praktijk betekent dit dat je meestal één nieuw consult en drie herhalingsconsulten per kalenderjaar begeleid wordt.
Daarna is het mogelijk om zelf de consulten te betalen (zie hieronder) of de consulten vergoed te krijgen via jouw aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar.

Mocht je kiezen voor weegconsulten, dan kun je vaker dan drie herhalingsconsulten begeleid worden. Indien je langer dan het kalenderjaar begeleiding nodig heeft, is het mogelijk om de begeleiding met nog eens drie uur te verlengen.

© 2024 Libra voeding en coaching BV
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Wilheminaoord.
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Noordwolde, Nij Beets, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Groningen: Ter Apel.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud