PS. food & lifestyle - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud

PS. Food & Lifestyle
Zo maak jij je eerste stap naar jouw nieuwe leefstijl!
Wil je graag snel afvallen? Als PS. food & lifestyle coach en diëtist kunnen we jou daarbij helpen! Met behulp van PS. food & lifestyle zorgen wij ervoor dat je snel en blijvend gewicht verliest.

De methode
Het programma bestaat uit drie fases. Met ongeveer 5-6 maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Denk hierbij aan de combinatie van de PS. food & lifestyle producten én verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral anders eten in plaats van minder. Hierdoor is het makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk en koolhydraatarm eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Afspraken
Wekelijks kom je op consult om de resultaten te bespreken. Daarbij leren we je wat gezond eten precies inhoudt en geven we je tips om het goed vol te houden. Na het bereiken van je streefgewicht blijf je onder begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook behoudt.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS kookboek en de benodigdheden om jou de eerste week op weg te helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met het gebruik van PS gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg.

In de volgende fases bouw je de PS producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet een om je bereikte gewicht ook op langer termijn vast te kunnen houden.
Voordelen van PS. food & lifestyle
- Een persoonlijk stappenplan
- Persoonlijke begeleiding
- Lekkere en verantwoorde producten
- Een gezond eetpatroon wat op langere termijn vol te houden is
- Eiwitrijke voeding met verlaagde koolhydraatgehalte
- Behoud van spiermassa
- Geen jojo-effect

Kosten
Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen. Een product of eetmoment kost ongeveer € 2,70. In de eerste fase kost dit ongeveer 15 euro per dag. In de opvolgende fases worden de producten afgebouwd en wordt het programma goedkoper. De producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Ook zijn de consulten gratis bij afname van drie doosjes per week.


Re-boost jezelf!
Sinds kort is er ook een re-boost pakket beschikbaar. Hiermee re-boost je je lichaam in 14 dagen met een sterk koolhydraatbeperkt dieet van 30 gram koolhydraten per dag. Hiermee ben je binnen no-time weer back on track! Je krijgt een voedingsplan gebaseerd op zes eetmomenten per dag. Voor elke dag heb je een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen zorgen voor een optimaal verloop van het programma. Na deze re-boost bouwen we samen weer stap voor stap op naar een regulier koolhydraat beperkt voedingspatroon.

Wat vinden anderen?
"Omdat ik ondanks mijn motivatie maar niet echt gewicht verloor en bleef 'hangen' adviseerde mijn diëtiste het Re-Boost pakket van PS. food & lifestyle. Twee weken lang dagelijks een doosje gevuld met producten en supplementen, aangevuld met een zelf te bereiden lunch en diner.

De twee weken waren prima vol te houden en vlogen om. De recepten zijn heel smakelijk en eenvoudig te bereiden. Geen moment een hongergevoel gehad en - ook fijn - geen opgeblazen gevoel / buik meer na het diner. De koolhydraatrijke producten als brood, aardappelen en pasta heb ik niet gemist. Ik ben 4,5 kg kwijt geraakt in deze twee weken en dat motiveert enorm en is een mooi begin van een nieuw voedingspatroon. Met het aangeschafte PS.-kookboek en de recepten uit het Re-Boost pakket ga ik verder op de ingeslagen weg."
- Liefs, Katrien
© 2022 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Zuidlaren
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud