Marije Meijer-Kamp - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Marije Meijer - Kamp
Mijn naam is Marije Meijer-Kamp (1997) en sinds september 2020 ben ik werkzaam als diëtist bij Libra Dieetadvisering. Ik ben werkzaam in Emmen, Klazienaveen, Noordwolde, Ter Apel en Wilheminaoord.

Gezond eten is belangrijk, maar ook lekker! Ik vind het fijn om mensen te ondersteunen en te helpen om goed eetpatroon te vinden wat voor diegene werkt. Iedereen is immers verschillend. Gezond eten is niet alleen belangrijk om een gezond gewicht te bereiken, ook veel lichamelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen door je eetpatroon te optimaliseren. Door daar de juiste handvatten in te geven merk ik dat ik een fijne ondersteuning kan zijn. En dat maakt mijn werk als diëtiste zo leuk! Ik ben van mening van iedereen een gezonde leefstijl kan ontwikkelen, ook zonder het woord ‘dieet’ überhaupt te gebruiken.
Ik werk met veel plezier bij Libra. Ontzettend veel verschillende mensen en wensen komen voorbij, dat maakt het gevarieerd en afwisselend. Dit zorgt voor vele nieuwe uitdagingen, andere manieren van denken en vooral mezelf willen verbeteren in mijn adviezen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
☎️ 06 11034084
📧 marije@libra-dieetadvisering.nl

© 2024 Libra voeding en coaching BV
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Wilheminaoord.
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Noordwolde, Nij Beets, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Groningen: Ter Apel.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud